..toivottavasti ei mee niin kuin elokuvissa tällä kertaa :)

Miehet on nyt hajaantuneet maailmalle ja jättivät mut yksin kotiin.. Jotain sain aikaseksikin tänään. Pesin pyykkiä, kävin kaupassa, siivosinki vähän ja sit sotkin uudestaan ku aloin väsätä suklaajuustokakkua tyttöjen iltaan perjantaille. Poltin 1,5 levyä suklaata mikroon, jouduin hakeen kaupasta uudet. (ja sit tyydyin vesihauteeseen..) Hieno siitä tuli.. ja iso.. ja makea aivan varmasti. :) Alkaa olla viikon suklaakiintiö täynnä jo pelkästä maistelusta työn ohessa :D (paitsi et jotka oikeesti tuntee mut, niin tietää et ei mulla mitään suklaakiintiötä ole, sitä uppoo just niin paljon ku sitä on tarjolla.. toivottavasti kakusta ois edes pieni pala perjantaina jäljellä....) ;)

Salille en päässy tänään ku ulkona oli niin nätti ilma ja päärin uhrata sen ajan auringon otolle parvekkeella..ja tein varmasti juuri oikean valinnan, keheh.. Joku samperin ampiaisen tapanen kai kuvittelee alkavansa pesän rakennukseen mun parvekkeella.. siis MUN parvekkeella.. Saapa nähdä kumpi voittaa tämän taiston.. Grrr..

Jospa sitä rojahtais sohvalle suunnittelemaan huomista päivää tv:n äärelle ja vois vaikka hieman makustella noita ylijäämäsuklaita.. :P